3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Esnaftan tuzlama çalışması

Hakkarili esnafın, iş yerinin önündeki kaldırımda oluşan buzlanmaya karşı marketten aldığı tuzu yoldan geçenlerin şaşkın bakışları arasında yere serpmesi ilginç görüntüler oluşturdu.

Kar yağışının yerini dondurucu soğuklara bıraktığı Hakkari'de, Belediye Başkanlığına bağlı karla mücadele ekipleri çarşı merkezinde biriken karları iş makinelerinin yardımıyla kamyonlara yükleyip şehir dışına çıkarırken, buz pistine dönüşen kaldırımların tuzlanması işi ise esnafa düştü.

Bulvar Caddesi'nde iş yerleri bulunan bazı esnaf, kaldırımlardaki aşırı buzlanmadan dolayı birçok kişinin gözlerinin önünde düşerek yaralanmasına şahit olduklarını belirtti.

Dükkan sahipleri, "İş yerimizin önündeki kaldırımda aşırı buzlanma oldu. Buradan geçen vatandaşlar sert zemine düşerek yaralanıyor. Yaralıları yerden kaldırmak işi ise yine bize düşüyor. Bu nedenden dolayı markette yemek tuzu alarak tuzlama çalışması başlattık. Her ne kadar vatandaş şaşırmış bir şekilde bize baksa da biz onların düşmelerini engellemek için bu yönteme başvurduk" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2012 Salı 18:13:06
Güncelleme :22 Şubat 2012 Çarşamba 17:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?