4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Evde yangın çıktı

Hakkari'de bir polis memurunun kiracı olarak ikamet ettiği evde yangın çıktı. Tüm eşyalar kül olurken, bina sahibi ve ailesi gözyaşlarına hakim olamadı.
Edinilen bilgiye göre yangın, Halife Derviş Mahallesi'nde Hüseyin Onay'a ait iki katlı binanın alt katında kiracı olarak oturan ve ismi öğrenilemeyen bir polis memurunun evinde çıktı. 

Polis memuru ve ailesinin evde olmadığı sırada bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını fark eden komşuları, ikinci katta oturan bina sahibi Hüseyin Onay ve ailesini uyararak dışarı çıkardı. Daha sonra itfaiye ekipleri ve 112 Acil Servisi ekiplerine haber verildi. Kısa sürede mahalleye gelen itfaiye ekipleri yangını
söndürürken, 112 Acil Servis ekipleri ise olası bir zehirlenmeye karşı bölgede hazır bulunduruldu. 

Onay ailesinin fertleri yanan evi gözyaşları arasında izlerken, komşuları ise onları teselli etmeye çalıştı. Yaklaşık 20 dakikalık bir çalışma sonrasında yangın kontrol altına alınırken, yanan eşyalar vatandaş ve itfaiye ekipleri tarafından dışarı çıkarıldı. Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri yangınla ilgili inceleme başlatırken, alt kattaki evin kullanılmaz hale geldiği ve içindeki eşyaların kül olduğu belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 16:33:10
Güncelleme :27 Aralık 2008 Cumartesi 17:43:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?