5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Evi yanan aileye yardım eli

BAŞKAN KANAR'DAN EVİ YANAN YILDIZ AİLESİNE YARDIM ELİ

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde çıkan yangında evi yanan Yıldız ailesine Belediye Başkanı Mehmet Kanar sahip çıktı.

Yaklaşık bir hafta önce, Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden 10 nüfuslu Hamo Yıldız'ı ikamet ettiği ev, bacadan çıkan kıvılcımlar yüzünden meydana gelen yangında ev büyük zarar görmüştü. Çukurca Belediye Başkanı Mehmet Kanar, Yıldız ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, ihtiyaçlarının karşılanması için 5 bin TL para yardımında bulundu.

İlçede yardıma muhtaç aileleri imkanları dahilinde yardım ettiklerini belirten Kanar, bu yardımlarının ise fark gözetmeden devam edeceğini söyledi.

Hamo Yıldız isimli vatandaş ise 10 nüfuslu olduklarını, geçimlerini çiftçilik yaparak sağladıklarını belirterek Yıldız, "Yaklaşık bir hafta önce baca kısmında çıkan kıvılcımlar nedeniyle evi alev aldı. Olay yerin gelen itfaiye ekipleri tarafından yanığın kısa sürede söndürüldü. Ancak kışlık tüm mahsullerim yandı. Aile olarak bu durum karşısında perişan olduk. Yangın sırasında ise evde 10 kişi bulunuyorduk. Şans eseri yara almadan kurtulmayı başardık. Bizim mağduriyetimizi göz önünde bulundurarak bize yardım elini uzatan sayın Başkanımız Mehmet Kanar'a teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 12:28:01
Güncelleme :6 Ocak 2010 Çarşamba 13:57:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?