4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Fakir öğrencilere yardım

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Hakkari Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) 4 değişik ilköğretim okulunda okuyan yardıma muhtaç 800 öğrenciye 25 bin YTL değerinde ayakkabı, eşofman, forma, çanta, önlük ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu. 

TSO Başkanı Ahmet Şen, okul müdürleri ve bazı öğrencilere kendi elleriyle yardımları teslim etti.
 
Basın mensuplarına açıklamada bulunan Ahmet Şen, işsizliğin had safhaya ulaştığı Hakkari'de dar yardıma muhtaç öğrencilerin çok zor şartlar altında eğitim gördüğünü belirtti. Birliği (TOBB) ile Hakkari (TSO) olarak dar gelirli çocukların derslerine daha da motive olması için yardımda bulunduklarını anlatan Şen,"TOBB ile birlikte, Çetin Deniz İlköğretim Okulu folklor öğrencilerine, Sermaye Piyasası İlköğretim Okulu, Yunus Emre İlköğretim Okulu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye Profesyonel Tenis Kulübü takımı sporcuları ile Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü folklor ekibi oyuncularına olmak üzere yaklaşık 800 öğrenciye ayakkabı, eşofman, forma, çanta, önlük ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduk" dedi. 

Yardımların bir kısmı sembolik olarak odaya çağırlan tenis takımı oyuncuları, Çetin Deniz ve Yunus Emre ilköğretim okullarına dağıtılırken diğer yardımların ise okullarda kapı teslimi yapılacağı belirtildi. Okul müdürleri ve öğrenciler ise katkılarından dolayı Başkan Şen'e teşekkür ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 18:34:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?