4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Gaspçılar çocuğa zorla senet imzalattı

Hakkari'de bir çocuğun cep telefonunun bıçakla gasp eden ve daha sonra kendisine zorla 1 milyon YTL senet imzalatan 3 kişi yakalandı.

Hakkari Valiliği'nde yapılan açıklamaya göre, önceki gün gece saat 02:00 sıralarında Bulak Mahallesi Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Tandır Simit Sarayı isimli iş yerinde 3 şahıs tarafından bıçakla cep telefonu gasp edilen İ.D. isimli çocuğa 1 milyon YTL'lik senet zorla imzalattırıldı. Durumun polise bildirilmesi üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar sonucu olayı gerçekleştirdiği öne sürülen A.Y., Y.T. ve S.T. isimli 3 şahıs aynı gün yakalandı.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramada mağdura ait cep telefonu, zorla imzalatılan senet, olayda kullanılan 1 bıçak ve 1 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Tahkikat evrakı ile birlikte Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilen zanlıların, çıkarıldıkları Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak Hakkari Kapalı Cezaevi'ne teslim edildiği belirtilen açıklamada, "Hakkari'de meydana gelen asayiş olayları ile ilgili çalışmalar devam etmektedir. Oluşturulan özel ekipler 24 saat esasına göre görevlerini sürdürmektedirler" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2007 Pazartesi 14:34:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?