2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Gaz bombası aileyi korkuttu

Hakkari'de yasa dışı eylem yapan gruplara müdahale eden güvenlik güçleri tarafından kullanılan gaz bombalarından biri evlerine isabet eden 8 nüfuslu Koç ailesi büyük korku yaşadı.
 
Aile üyelerinin, pencerenin korkuluklarını kırmak suretiyle yara almadan kurtulmayı başardığı belirtildi.

Önceki gün kepenklerin kapatılmasıyla birlikte şehrin birçok noktasında olduğu gibi Berçelan Mahallesi'nde de olaylar çıktı. Polis göstericilere gaz bombası ile müdahalede bulundu. Bu sırada evlerine isabet eden gaz bombası ve kapının üzerlerine kapatılması sonucu arka tarafta bulunan pencerenin korkulukları ve camlarını kararak dışarı çıktıklarını belirten Salih Koç, polisten şikayetçi olacağını söyledi. Koç, "Akşam saatlerinde mahallemizde olaylar çıktı. Atılan gaz bombalarından birisi eve isabet etti.

Evin arka tarafında bulunan pencerenin korkuluklarını çıkarıp camları kırarak çocuklarımızla birlikte dışarı çıktık. İçeride kalmamız halinde hastanelik olabilirdik. Beşikte yatan 17 aylık çocuğum ise gazdan zehirlendi, komşularımızın yardımı ile hastaneye götürdük. Evimizin içinde halen gaz bombaların kovanları bulunmaktadır. Bazı eşyalarımız ise zarar gördü. Biz polisten şikayetçiyiz. Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek suç duyurusunda bulunacağız" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 15:18:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?