3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Gazeteciler onuruna yemek

Hakkari Özel Hatice Avcı Koleji, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle ilde görev yapan basın mensupları onuruna bir yemek verdi.


Önceki gün Merzan Mahallesi'nde bulunan kolejde verilen akşam yemeğine Özel Hatice Avcı Koleji Müdürü Sıtkı Kuru, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Armağan, Fem Dershanesi Müdürü İshak Gök, kolej öğretmenleri ile ilde görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Yemek öncesinde bir konuşma yapan Özel Hatice Avcı Koleji Müdürü Sıtkı Kuru, yörenin ve bölgenin tanıtılması ve kalkınması için kendilerine doğru, ilkeli, tarafsız, taze haberler sunmak için büyük fedakarlıklar gösteren gazetecilerin gününü kutladı.

Kendilerini hiç yalnız bırakmayan gazetecilere teşekkür eden Kuru, okullarının eğitim ve öğretim faaliyetleri ise başarılarına değindi.


Hakkari Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Cemal Armağan ise, gazeteciler gününde kendilerini hatırlayarak yalnız bırakmayan kolej yetkililerine teşekkür etti. İldeki gazetecilerin objektif bir habercilik yaptıklarını belirten Armağan, Batı standartlarında bir kolejin Hakkari'de de olmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.


FEM Dershanesi Müdürü İshak Gök de, gazetecilerin gününü kutlayarak, Özel Hatice Avcı Koleji'nin birçok başarıya imza attığını belirtti. Gök, bu başarılardan bir tanesinin seviye tespit sınavında elde edilen başarı olduğunu ifade etti.
Sırasıyla düşüncelerini dile getiren yerel ve ulusal basın mensupları ise, böyle bir günde kendilerine hatırlayan kolej yetkililerine teşekkür etti. Hiçbir yetkilinin bu anlamlı günde kendilerini hatırlamadığını dile getiren basın mensupları, "Bir tek Özel Hatice Avcı Koleji bizleri hatırladı. Bunun da bir ilk olmasını diliyoruz. İlk kez böyle bir günde bir araya toplandık. Bundan dolayı da çok mutlu olduk. Zor koşullarında görev yapan bizler kamuoyunu bilgilendirmek için doğru ve tarafsız bir yayın anlayışı içinde görev yapmaya çalışıyoruz. Böyle bir günde hatırlanmamız bizleri mutlu etmiştir" şeklinde konuştular.


Daha sonra verilen yemeğin ardından Kolej Müdürü Sıtkı Kuru, basın mensuplarına not defteri ve kalem hediye etti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2008 Cuma 13:25:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?