4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Genç çifte ilginç hediye!

GENÇ ÇİFTE ÇİÇEK YERİNE MAZOT

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde görkemli bir düğünle dünya evine giren genç çifte, çiçek yerine 4 bidon mazot hediye edildi.

Şemdinli ilçesine bağlı Günyazı köyünde ikamet eden Aysel ile İlhami Camiye çifti için 2 gün 2 gece süren görkemli bir düğün töreni yapıldı. Sıcak havadan dolayı davetliler Kürtçe çalınan müzik eşliğinde dışarıda halay çekerek doyasıya eğlenirken, damat İlhami Camiye'nin arkadaşlarının getirdiği hediyeler ise dikkat çekti. Bunlar, değişiklik olsun diye beraberlerinde getirdikleri ve kırmızı kurdele ile süsledikleri 4 bidon mazotu düğün evine teslim ettiler. Düğünde sahne alan yerel müzik grubu üyeleri,

mazot bidonlarının kimler tarafından çifte hediye edildiğini anons ederek ilçede bir ilke şahit olduklarını belirttiler.

Bidonların üzerinde Kürtçe 'Evlenmekte olan çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz' notu da davetliler tarafından ilgiyle karşılandı.

GENÇ ÇİFTE ÇİÇEK YERİNE MAZOT
GENÇ ÇİFTE ÇİÇEK YERİNE MAZOT
GENÇ ÇİFTE ÇİÇEK YERİNE MAZOT
İHA
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2010 Salı 15:56:00
Güncelleme :1 Aralık 2010 Çarşamba 13:42:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet can IP: 212.175.167.xxx Tarih : 1.12.2010 13:44:07

 çiçek yerine mazot bidonu diye verilen haberde iki şey dikkat çekiyo birincisi kaçakçılığın adeta reklamı yapılmıi ikincisi damatın  taktığı kravat pkk paçavrasının renklerini taşımakta.Neden bu kadar duyarsızsınız