4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Gençleri zehirleyemeden durduruldular

Hakkari'de emniyet ekipleri tarafından yapılan bir operasyonda, öğrencilere satılmak üzere hazırlandığı belirtilen 57 paket eroin ele geçirildi.


Hakkari Valiliği'nden edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyon sonucu 57 paket halinde hazırlanmış 97 gram eroin ele geçirildi.

Açıklamada, "Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince "torbacı" tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarına yönelik istihbarat çalışmaları sonucunda 24 Eylül 2007 günü M.K. isimli şahsın ikametine operasyon yapıldı. Şahsın evinde satışa hazır 57 paket halinde 97 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili olarak M.K., U.K., Ö.D., H.Ö. isimli şahıslar, 'uyuşturucu madde bulundurmak ve satmak iddiasıyla' dün adli makamlara sevk edildi. Daha öncede içici oldukları belirtilen M.K. ile Ö.D. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine teslim edildi" denildi.


Açıklamada uyuşturucu tacirlerinin paketledikleri eroini okul çevrelerinde, özellikle lise öğrencilerine satacakları belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 16:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nur-istanbul IP: 88.241.128.xxx Tarih : 26.09.2007 21:33:26

terörün bitmediği bir yerde bir de bu bela çıktı.çok merak ediyorum şu lanet olasıca insanlar başkalarının evladını zehirlerken kendi evlatlarınında bunları kullanacağını bilmiyorlar mı? nedir bu Türkiyenin bu hain insanların elinde çektiği. yeter artık bunlara birileri dur desinler.baktık ki onlar birşey yapmayacak bize söylesinler biz yapalım.iyiki polislerimiz ve askerlerimiz var.onlarda olmasaydı nice olurdu halimiz.ama sivil olarak bizede bir görev versinler şu pkk ve uyuşturucu pisliklerinden kurtulalım.