4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Gençlik haftası etkinlikleri

Hakkari 'de Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında değişik dallarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere düzenlenen törenle ödülleri verildi.

Saban saatlerinde valilik salonunda düzenlenen törende konuşan Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen sportif faaliyetlerde başarı elde eden öğrencilerin kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Sporcuların ülke çapında yapılan yarışmalarda başarılarla geri döndüklerini belirten Nasuhbeyoğlu, "Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Sporumuzun daha ileri noktalara gitmesi için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğümüz bize çok destek veriyor. Gerek Valilik, gerek İl Özel İdaresi ve gerekse de kaymakamlıklar olsun ilimizde sporun gelişmesi için çok önemli katkılar sunuyorlar. Sağlıklı bir toplumun ancak sporla mümkün olabileceğini biliyoruz. Çocuklarımızın bundan sonraki süreçlerde de başarılı olabilmeleri için elimizden gelen bütün çabayı göstereceğiz" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ ise, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında masa tenisi, atletizm ve badminton dallarında yarışmalar yaptıklarını belirtti. Yapılan yarışmalara 50'i kız toplam 125 sporcu katıldığını belirten Akdağ, dallarında ilk üçe giren toplam 18 öğrencinin ödüllendirileceğini dile getirdi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, beraberinde bulunan Vali Yardımcıları Ali Hamza Pehlivan, Abdullah Uçgun ve İl Defterdarı Necmettin Arin ile birlikte yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri olan spor malzemelerini verdi.

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 15:18:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?