5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Gençlik yürüyüşü ertelendi

HAKKARİ'DE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ ERTELENDİ

Hakkari Valiliği ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından "Gençlik Haftası" etkinlikleri tarafından organize edilen "Yurtta Birlik Dünyada Barış İçin Atatürk'ü Anma Gençlik Yürüyüşü" ileriki bir tarihe ertelendi.

Yürüyüşe katılmak üzere sabah saatlerinde Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu ve bazı kurum amirleri ve öğrenciler şehir stadyumunda toplandı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından burada öğrencilere tişört ve şapka dağıtıldı. Ellerindeki Atatürk posterleri ile yürüyüşe geçen öğrenciler görevliler tarafından geri çevrildi. Burada bir açıklama yapan Vali Yardımcısı Davut Sinanoğlu, yapmayı planladıkları yürüyüşü ileriki bir tarihe ertelediklerini söyledi. Sinanoğlu, "Daha geniş kapsamlı geniş

kalımlı bir yürüyüş düzenlenecektir. Düzenleyeceğimizin yürüyüşün tarihi belli değil. Ancak 19 Mayıs öncesi ve sonrası da olabilir. İleriki tarihlerde yapacağımız yürüyüşte tüm Hakkarililerin çoluk çocuk ile birlikte katılacağı bir yürüyüş planlıyoruz. Burada güzel bir yürüyüş yapacaktık. Ancak ne olur ne olmaz bu güzel güne gölge düşmemesi için yürüyüşü ileriki bir tarihe erteledik" dedi.

Bazı vatandaşlar ise bugün Hakkari'de BDP'nin düzenleyeceği bir yürüyüş olduğu için valiliğin kendi yürüyüşünü iptal edilmesinin çok iyi bir karar olduğunu belirtti.

HAKKARİ'DE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ ERTELENDİ
HAKKARİ'DE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ ERTELENDİ
HAKKARİ'DE GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ ERTELENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:09:02
Güncelleme :15 Mayıs 2010 Cumartesi 12:28:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?