4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Gölet değil futbol sahası

GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI

Hakkari Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden İl Özel İdare Spor ile Hakkarigücü Spor arasında kar suyu ile kaplı sahada yapılan maç, ilginç görüntülere sahne oldu.

Hakkari Şehir Stadyumu'nda oynanan maç, oldukça çekişmeli başladı. Yağışların etkisiyle adeta gölete dönen sahada, her iki takım oyuncuları birbirleriyle kıyasıya mücadele etti. Çamurda top koşturmakta zorlanan futbolcular, zaman zaman kendilerini yerde buldu. Hakkarigücü Spor takımına karşı üstün bir futbol sergileyen İl Özel İdare Spor takımı, müsabakadan 6-1 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Bugün oynadığı 3. maçını da kazanan İl Özel İdare Spor, puanını 9'a çıkararak liderliğini korudu.

Maç sonunda basın mensuplarına bir açıklama yapan İl Özel İdare Spor Teknik Direktörü Mecit Tekin, her iki takım oyuncularının zor şartlarda da olsa iyi ve güzel bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Vali, belediye başkanı, ilin zenginlerinin ve seslerini duyan herkesin artık bu sahaya bir el atmaları gerektiğini ifade eden Tekin, ''Buraya bir sentetik saha yapmalarını istiyoruz. Bu zor bir şey değil. Türkiye'nin her tarafında sentetik saha var, bir tek Hakkari'de yok. Bu sahada ne antrenman ne de maç

yapabiliyoruz. İlin tek sahası olduğu için bütün faaliyetler burada yapılıyor. Yetkililerin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ne destek çıkarak işbirliği ile bu sahayı düzeltmeleri lazım. 21. yüzyılda yaşıyoruz, dünyanın hiç bir yerinde böyle bir saha yok. Futbolcu arkadaşlarımız adeta bu sahada çamur banyosu yaptılar. Bu sahada hiç kimse oynamaz. Ancak biz mecbur olduğumuz için müsabakalarımıza çıkarak oynamaya çalışıyoruz. İldeki sosyal etkinlikler az olduğu için sporcuların, çocukların ve öğrencilerin

takılabileceği farklı hiçbir şeyleri yok. Tek yaptıkları spor, o da sahayı görüyorsunuz ne halde. Ama her şeye rağmen Amatör Futbol Ligi'ndeki müsabakalarımızı kazanarak inşallah Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükseleceğiz'' dedi.

GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI
GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI
GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI
GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI
GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI
GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI
GÖLET DEĞİL FUTBOL SAHASI
İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2011 Cumartesi 17:01:01
Güncelleme :29 Ocak 2011 Cumartesi 23:59:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?