2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Gündüz yanan lambalar şaşırttı

GÜNDÜZ YANAN SOKAK LAMBALARI ŞAŞIRTTI

Hakkari'de sadece akşam yanması gereken onlarca sokak lambasının gündüz saatlerinde açık bırakması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Bazı vatandaşlar, Akşam saatlerinde bazen hiç yanmayan ve bazen de belirli aralıklarla açık bırakılan sokak lambalarının gündüz saatlerinde onlarcasının açık bırakılmasını israf olduğu belirtiliyor.

Vatandaşlar, birkaç yıldır şehrin değişik noktalarına sokak lambalarının takılmasının güzel olduğunu, ancak bu lambaların gündüz saatlerinde açık bırakılması milli servetin boşa gitmesi demek olduğunu belirterek "Neden açık bırakıldığı hakkında ise bilgi alamıyoruz. Nasıl olur da bu ışıklar gece yanmıyor da gündüz yanıyor" şeklinde konuştular.

TEDAŞ Müessese Müdürlüğü arıza servisi yetkilileri ise, kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte sokak lambalarının yeniden gözden geçirdiklerini belirttiler. Yetkililer, "Kış yaklaşıyor. Bazı orta refüj aralarında bulunan lambalar yanmıyor, bazılarının ise kabloları yanmış durumdu. Kış aylarına hazırlamak için tüm caddelerde çalışmalarımız bulunuyor ve yanmayan lambaların yerine ise yenilerini takıyoruz. Lambaların yanıp yanmadığını kontrol etmek için kısa süreliğine açık bırakılmıştır" şeklinde kendilerini savundular.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2009 Cuma 14:00:04
Güncelleme :20 Kasım 2009 Cuma 14:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?