27
Temmuz
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Gürbüz: Polisimiz AB'ye girmiştir

Türk Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Hakkari İl Emniyet Müdürü Yaşar Ağdere, Müdür Yardımcısı Kenan Al ve bir grup polis memuru ile birlikte Vali Erdoğan Gürbüz’ü makamında ziyaret etti.

Bugün sabah saatlerinde İl Emniyet Müdürü Yaşar Ağdere, Müdür Yardımcısı Kenan Al, Lojistik Şube Müdürü Tahsin Fidan, Trafik Tescil Denetleme Şube Müdür Vekili Zafer Öztürk, 3 kişilik polis memuru ile birlikte Vali Erdoğan Gürbüz’ü makamında ziyaret etti. Teşkilatlarının kuruluş yıldönümü etkinlikleri anısına Vali Erdoğan Gürbüz’e bir plaket hediye eden İl Emniyet Müdürü Yaşar Ağdere, burada yaptığı konuşmada vatanın bölünmez bütünlüğü ile halkın huzur ve güvenini sağlamak amacıyla hizmet verdiklerini belirtti.

Vali Erdoğan Gürbüz ise, Türk Polis Teşkilatı’nın 160. kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek, Türk Polisi’nin 160 yaşına bastığını ifade etti. Polislerin Avrupa Birliği (AB) uyum yasaları çerçevesinde nice başarılara imza atacağını analatan Vali Gürbüz, "Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve polislerimiz devletimizin bölünmez bütünlüğü ile halkımız ve milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamalarını sağlıyor. Polisimiz AB’ye girdi. Polislerimiz Türkiye Cumhuriyetimizin birer kalkanıdır. Polislerimiz başarılı hizmetlere imza atmıştır, kendilerini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Erdoğan Gürbüz, kendisini ziyaret eden heyete dolma kalem hediye etti. Vali Erdoğan Gürbüz’den sonra Emniyet Müdürlüğü heyetinin Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Aydın, Ağır Ceza Reisi Refik Sarıoğlu, Mit Bölge Müdürü Cengiz Şişman ile İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mithat Karaca’yı da ziyaret edecekleri belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 12:34:49
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 17:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?