2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakemi hastanelik ettiler

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir internet sitesinin düzenlediği özel Halı Saha Futbol Turnuvası'nda, verilen kararını beğenmeyen sporcuların hakeme saldırarak hastanelik ettikleri belirtildi.


Edinilen bilgiye göre, önceki gün akşam saatlerinde Yüksekova ilçesinde bir internet sitesi 10. Yıl etkinlikleri kapsamında bir halı saha turnuvası düzenledi. Yüksekova Aka Halı Saha Tesisleri'nde yapılan turnuvada İlçe Müftülüğü ile Uzmanlar Tıp Merkezi takımları karşı karşıya geldi. Maçta hakemlik yapan Hakkari Şehit Selahattin İlköğretim Okulu öğretmenlerinden N.G. maçın sonralarında kararı beğenmeyen Uzmanlar Tıp Merkezi takım oyuncularının saldırısına uğradı.

Kafasında ve vücudunun değişik yerlerinden yaralanan hakem hemen Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk muayenesinin ardında hakem, Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne getirilerek burada müşahede altına alındı.


Olaylar öncesi 2-2 berabere süren maçı hükmen İlçe Müftülüğü takımının kazandığı açıklandı. Hakkari'deki birçok sporsever ise yapılan bu çirkin saldırıyı nefretle kınadıklarını belirterek, sporun dostluk ve kardeşliği pekiştirdiğini, saldırıyı yapanların ise sporla bir alakalarının bulunmadığını belirttiler.
Öte yandan Hakkari'de sevilen ve sayılan bir öğretmen olan N.G.'ye yapılan saldırı Hakkari'de de bir çok kesim tarafından tepkiyle karşılandı.

İha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2009 Pazartesi 18:46:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yosma alver IP: 88.226.2.xxx Tarih : 10.06.2009 21:37:45

BENCE ÇOK YAZIK OLMUŞ ÇOK ÜZÜLDÜM