3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Hakkari: İstifa ettiği iddia edilen doktor görevine başladı

Sağlık Bakanlığı tarafından yaklaşık 2 ay önce Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Hakkariye atanan, ancak kısa süre sonra yıllık izne ayrılan Kardiyoloji uzmanı Salih Bük, bügün görevine başladı.

Devlet Hastanesi’nde bir hafta boyunca görev yaptıktan sonra ailesini getirmek üzere 1 aylık yıllık izne ayrılan Hakkari’nin ilk kardiyoloji uzmanı Salih Bük, görevine kaldığı yerden devam etmeye başladı. soruları yanıtlayan Dr. Salih Bük, daha önce İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi’nden Hakkari’ye atanan beyin cerrahi uzmanı Gökhan Gökçe’nin, izne ayrıldıktan sonra istifa etmesi ile hayal kırıklığına uğrayan Hakkarililer’in kendisinin de istifa ettiği söylentilerine de değindi.

Bük, "İstifa edip etmiyeceğim konusunda bana çok sayıda telefon geldi. Bu iddiaları kim ortaya çıkardı bilmiyorum. Bu iddialar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Ben yöreyi ve insanları çok sevdim. İstifa etme gibi bir durumum da söz konusu değildir. Ailemi getirmek için izne ayrılmıştım. Şu anda lojman işi ile uğraşıyorum. Ev işini halleder etmez ailemi de yanıma getireceğim. Burada görev yapmaktan son derece mutluyum. Bu insanların bizlere ihtiyacı var, onları yüz üstü bırakıp gidemem" dedi.

iha-hakkari
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2004 Salı 09:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?