2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkari aşırı yağışa teslim

HAKKARİ'DE YAĞIŞLAR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Hakkari'de akşam saatlerinden bu yana etkisini sürdüren yağmur nedeniyle dere yatakları taştı, toprak evleri su bastı.

Sabah saatlerinde Dağgöl, Bağlar ve Keklikpınar Mahallesi'nde bulunan bazı toprak evleri su basması üzerine aileler zor anlar yaşarken, evleri dere yataklarında bulunan bazı ailelerin ise su baskınlarına karşı geceyi komşularında geçirmek zorunda kaldıkları belirtildi. Çarşı içinde lağım sularının geçtiği ve aşırı yağışlardan dolayı tıkanan rögarlar ise belediye ekipleri tarafından yeniden açılmaya çalışıldı. Özelikle kilit taşı ile döşenen mahalle yollarında bazı araçların kaydığı belirtildi. Gazi

Mahallesi'nde kayan patates yüklü bir kamyon, bir araca çarparak durabildi. Kamyonun kasasından dökülen patates çuvalları nedeniyle otomobilde küçük çapta hasar oluştu. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Hakkari'nin Sümbül Dağı, Durankaya Şivekür Tepesi, Otluca köyü Reşko Dağı ile birçok yüksek kesime ise yılın ilk karının düştüğü belirtildi.

Hakkari Karayolları 114. Şube Şefliği yetkilileri, aşırı yağışlardan dolayı her an yüksek dağlardan Hakkari-Van karayoluna kayaların düşebileceğini belirterek, sürücülerin dikkatli olması uyarısında bulundu.

HAKKARİ'DE YAĞIŞLAR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
HAKKARİ'DE YAĞIŞLAR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
HAKKARİ'DE YAĞIŞLAR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2009 Cuma 11:45:02
Güncelleme :30 Ekim 2009 Cuma 13:01:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?