4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari Gücü puanını 5'e çıkardı

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi D grubunda mücadele eden Hakkari Gücü Basketbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı Batmanspor Basketbol Takımı'nı 78-75 yenerek puanını 5'e çıkardı.


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda oynanan maçı Vali Yardımcıları Abdullah Uçgun, Yılmaz Kurt ve çok sayıda sporsever izledi. Hakkari Gücü Basketbol Takımı'nın rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyerek maçın ilk periyotlarını yaklaşık 30 sayı farkla önde kapatması Batmanspor Basketbol Takımı antrenörü Aydın Demirboğan'ı çileden çıkardı. Takım oyuncularına sürekli bağırarak kızan Demirboğan, güzel bir oyun çıkarmaları istedi. Bunun üzerine birbirlerine kenetlenerek iyi bir performans gösteren Batmanspor, Hakkari Gücü ile arasındaki puan farkını 1'e indirdi. Oldukça çekişmeli geçen maçı Hakkari Gücü 78-75 gibi bir skorla alarak puanını 5'e çıkarmayı başardı.


Maç sonunda İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Hakkari Gücü Basketbol Takımı kaptanı Erol Hanlıgil, kendi sahalarında Batmanspor ile oynadıkları ve oldukça çekişmeli geçen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, kendilerine destek veren Hakkari Valiliği'ne teşekkür etti.

İha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2008 Cumartesi 18:21:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?