22
Mayıs
2024
Çarşamba
HAKKARİ

Hakkari halkı, emniyet müdürlerinin gitmesinden üzgün

Hakkari İl Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman’ın Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne atanması, vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılandı.

Yaklaşık 4 yıldır, birinci sınıf Emniyet Müdürü olarak Hakkari’de görev yapan Zekeriya Kahraman, birçok hizmette bulunarak halkın sorun ve sıkıntıları ile yakından ilgileniyordu. Vatandaşları sevinçli ve üzüntülü günlerinde bile yalnız bırakmayan Kahraman, herkesin gönlünde taht kurmuştu. Hakkari’den ayrılacağı için kendisinin de çok üzgün olduğunu belirten Kahraman, "Buradaki insanlar, çok misafirperver ve cana yakın insanlardır. 4 yıl boyunca burada görev yaparak birçok hizmetlerde bulundum. Artık kendimi bir Hakkarili olarak görüyorum. Görev sürem dolduğu için Karabük’e tayinim çıktı. Yakında buradan ayrılacağım. İnsanlarımızın kötü çevrelere kanmadan, devlet halk el ele vererek huzur ve güven içerisinde yaşamalarını temenni ediyorum. İsteyen herkes beni telefonla arayabilir, kapım her zaman herkese açıktır" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise kendilerine büyük emeği geçen Zekeriya Kahraman’ın gitmemesi için gerekirse imza kampanyası başlatacaklarını belirterek, çok üzgün olduklarını söyledi.

NEVZAT TAŞ-HAKKARİ (İHA)
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2003 Cuma 00:00:14
Güncelleme :14 Ocak 2004 Çarşamba 10:53:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?