4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari Polis'i iftar verdi

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 'Huzur Toplantısı ve İftar Yemeği' adı altında bir program düzenlendi. 

Dün akşam saatlerinde Polis Evi'nde düzenlenen programa Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Hakkari 3. Taktik Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Gürbüz Kaya, Vali Yardımcısı Abdullah Uçgun, Emniyet Müdürü Cavit Çevik, kurum amirleri, yörenin ileri gelenleri, işadamları, esnaflar ve polis memurları katıldı.
 
Akşam ezanının okunmasıyla birlikte davetlilerin iftarlarını açmasının ardından bir konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, ildeki huzur ve güven ortamını sürekli hale getirme çabalarına katkı sağlaması dileğiyle düzenledikleri huzur toplantısı ve iftar yemeğine katılanlara teşekkür etti. Çevik, içinde bulundukları Ramazan ayının halkın içinde barındırdığı güzel duyguların açığa çıkmasına imkan vermesi açısından son derece anlamlı bir zaman dilimi olduğunu söyledi. Halkın el ele gönül günüle birlik ve dayanışma içerisinde olmasının şehrin gelişmesi ve küçük büyük bütün problemlerin çözülmesi için önemli bir fırsat olarak görülmesi gerektiğini belirten Çevik, "Bunu başarmak için el birliği ve işbirliğinin ne kadar önemli olduğunun farkındayız" dedi. 

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu ise konuşmasında yörenin eğitimde, sağlıkta, adalette, güvenlikte, enerjide ve her alanda çok önemli yatırımlara sahne olduğunu söyledi. Hakkari'nin bugün iyi yarın çok daha iyi olacağını dile getiren Vali Nasuhbeyoğlu, "Devletimiz diğer illerimizde olduğu gibi ilimizde olduğu gibi hiç bir imkanı esirgemiyor" şeklinde konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından program, Hakkari İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü'nün okuduğu dualarla sona erdi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 16:24:51
Güncelleme :26 Eylül 2008 Cuma 16:28:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?