3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Hakkari Sağlık Ocağı para engeline takıldı

sabah saatlerinde AKP Hakkari Milletvekili Fehmi Öztunç, Milli Eğitim Müdürü A. Hekim Turgut, Bayındırlık ve İskan Müdürü Erkan Ömeroğlu ile birlikte Yeni Mahalle’de yapılan sağlık ocağını ziyaret eden Vali Erdoğan Gürbüz, incelemelerde bulundu.

Konu ile ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Erdoğan Gürbüz, 6 yıldan beridir yapımı devam sağlık ocağının ödenek sıkıntısı nedeniyle bitirilemediğini söyledi. Halkımızın hizmetine açılacak olan 4 No’lu Sağlık Ocağı’nın 5 katlı olduğunu belirten Vali Gürbüz, bunlardan 3 katının lojman 2 katının ise sağlık ocağı olduğunu belirtti.

 Bu ocağımız 2004 Aralık ayında faaliyete geçirilecektir. Ödenek sıkıntısından dolayı bir türlü bitirilemeyen sağlık ocağımız mahalle sakinleri açısından son derece önem taşıyor. Sağlık Bakanlığı ile gerekli görüşmelerde bulunarak ödeneğin gönderilmesini istedik. Bakanlık yakında 100 milyar lira ödenek gönderecek.

Binamızın sadece boya, kapı, pencere ve çevre düzenlemesi kalmış. Ödeneğin sağlanmasıyla birlikte en yakında zaman ocağımız hizmete açılacaktır" dedi. AKP Milletvekili Fehmi Öztunç ise, üstüne düşen görevi yapacağını belirterek, ödeneğin biran önce sağlanması için Sağlık Bakanlığı ile temaslarda bulunacağını ifade etti.

iha-hakkari
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2004 Salı 18:26:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ali Erdogan IP: 85.98.24.xxx Tarih : 29.05.2006 16:14:19
Bırakın allah aşkına ya sağlık müdürlüğüne gonderilen paralar nereye gidiosa ortadan kayboluo9 500 milyar aktarıldı gecen ay nereye gitti o para bide odenek yok diolar sacmalık yiyosunuz hepiniz