5
Mayıs
2024
Pazar
HAKKARİ

Hakkari ucuz atlattı!

HAKKARİ'DE PATLAMA (2)

Hakkari'de mahalle arasında bulunan bir aracın altına bırakılan ve ses bombası olduğu sanılan patlayıcı, büyük bir gürültü ile patladı. Patlamada can kaybı olmazken çevredeki bazı binaların camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, saat 21:45 sıralarında Pehlivan mahallesi Çölemerik caddesi üzerinde bulunan ara sokaktaki Halilurrahman Camii ile Halilurrahman Kur'an Kursu önündeki binanın önünde park halinde bulunan bir kargo şirketine ait minibüsün altına yerleştirilen patlayıcı, büyük bir gürültüyle infilak etti.

Patlamada şans eseri can kaybı yaşanmazken bazı binaların camları kırıldı. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi ve zırhlı araç sevk edildi. Patlamanın olduğu noktanın çevresine güvenlik şeridi çekilerek olay yerine bomba imha uzmanı ekipleri ile olay yeri inceleme ekibi çağrıldı. Çevrede toplanan vatandaşlar ise ne olup bittiğini öğrenmeye çalıştılar. Polis çevredeki vatandaşları uzaklaştırdı. Evlerinin önünde patlama olan bazı aileler ise balkonlarında olay yeri ekibini izlediler. Patlayıcının ses bombası olduğu ihtimali üzerinde duruluyor. Meydana gelen patlama ise ilde korku ve paniğe neden oldu.

HAKKARİ'DE PATLAMA (2)
HAKKARİ'DE PATLAMA (2)
HAKKARİ'DE PATLAMA (2)
HAKKARİ'DE PATLAMA (2)
HAKKARİ'DE PATLAMA (2)
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 23:27:04
Güncelleme :8 Ağustos 2010 Pazar 00:05:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?