2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkari Valisi ile TSO Başkanı'nın çekişmeli bilardo maçı

Hakkari Valisi Erdoğan Gürbüz, bilardo salonunu birlikte ziyaret ettiği Ticaret ve Sanayi Odası (TSO)Başkanı Ahmet Şen’le yaptığı maçı kazandı.

Bugün sabah saatlerinde TSO Başkanı Ahmet Şen ile birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Derya Net Cafe sahibi Mert Kerem Dinç’e nezaket ziyaretinde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz, gençlerle bir süre sohbet etti. Burada Vali Gürbüz, Ahmet Şen ile birlikte kısa bir bilardo maçı oynadı. Ünlü bilardoculara adeta taş çıkartan Vali, oynadığı oyunla göz kamaştırdı. Üst üste yaptığı sayılarla maçı 30-25 kazanan Gürbüz, izleyicilerden büyük alkış aldı.
Yaklaşık 4 yıl önce hizmete açılan cafenin modern donanımıyla batıdaki işletmeleri aratmadığını belirten Gürbüz, buraya gelen müşteriler her türlü sosyal ve kültürel faaliyetleri kapsamında bilişim hizmetlerinden sınırsızca ve rahat bir ortamda yararlanabildiğini belirtti. İşsizliğin kol gezdiği Hakkari’de böyle bir iş yerinin açılmasından kıvanç duyduğunu kaydeden Gürbüz, kafe sahibine teşekkür etti.

Kendilerini ziyaret eden Vali Gürbüz’e minnettar olduğunu kaydeden Derya Net Cafe sahibi Mert Kerem Dinç de, ’www.hakkarim.net’ , ya da ’www.deryanet.sayfası.com’ sitelerinden Hakkari’yi tanıttıklarını söyledi.

HAKKARİ-(İHA)
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2004 Perşembe 14:08:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?