4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari'de bayramlaşma

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Bayramlaşma ve Huzur Toplantısı' kapsamında Hakkari-Van Karayolu'nda durdurulan araçlardaki yolculara ikramda bulunuldu.


İldeki huzur ve güven ortamını sürekli hale getirmek amacıyla şehir merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Depin polis kontrol noktasındaki bahçede düzenlenen toplantıya Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Z. Atilla Ataalp, Emniyet Müdür Vekili Necmi Çakar, Durankaya Beldesi Belediye Başkanı Fatih Keskin, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tahir Yaşar, kamu kurum ve kuruluşları daire amirleri, işadamları, mahalle muhtarları ile esnaflar katıldı. Toplantı öncesinde Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu ve Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, araçlarından inen yolcu ve sürücülere kavurma ve şeker ikram etti.

Yolcular, böyle bir uygulamayla ilk kez karşılaştıklarını belirterek, emniyet mensuplarına teşekkür etti.


Toplantı kapsamında kontrol noktasındaki bahçede verilen yemekte Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu ve beraberindeki davetlilere de kavurma, pilav, tatlı ve içecek ikram edildi. Yaklaşık 150 davetlinin katıldığı yemek sonrasında konuşan İl Emniyet Müdür Necmi Çakar, ildeki huzur ve güven ortamını sürekli hale getirme çabalarına katkı sağlamak amacıyla bayramlaşma ve huzur toplantısı düzenlediklerini belirterek, yaptıkları hizmetlere de değindi.
AK Parti Hakkari Milletvekili Abdulmuttalip Özbek ise, her kesimden insanın katıldığı bayramlaşma toplantısı nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. Özbek, böyle bir günde gerçekleşen bu dayanışmanın ülkenin ve milletin birliğine, beraberliğine katkı sağlayacağını söyledi.


Toplantıda birlik ve beraberlik mesajları veren Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu da, 2 gündür güzel ve güneşli bir havada Kurban Bayramı'nı hep birlikte idrak ettiklerini belirtti. Vali Nasuhbeyoğlu, "Birliğimizin, beraberliğimizin en üst seviyelere gelmesi için birbirimize kenetlenmemiz gerekiyor. Birlikten dirlik doğar. Güvenliğimiz bugün iyi, yarın daha iyi olmalı. Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne kasteden hain olgular karşısında da birlik beraberliğimizi sonsuza kadar devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2007 Cuma 22:30:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?