2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkari'de çocuklar parklarda

HAKKARİ'DE ÇOCUKLAR PARKLARDA

Hakkari'de okulların gribal enfeksiyon nedeniyle bir hafta tatil edilmesiyle birlikte, tatil sevinci yaşayan çocuklar parklara akın etti.

Hakkari'nin il ve ilçelerinde baş gösteren ve hızla yayılan gribal enfeksiyon yüzünden okullarda devamsızlığın artması üzerine tedbir amaçlı alınan karar doğrultusunda Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla okullar bir hafta tatil edilmişti. Yetkililer, gribal enfeksiyona yakalanan öğrencilerin mutlak suretle evlerinde dinlenmesi gerektiği uyarısında bulunmuştu. Ancak tatil sevinci yaşayan öğrencilerin parklara akın etmesi dikkatlerden kaçmadı. Hacer Aktaş isimli öğrenci, okulların tatil olmasının kendilerini

sevindirdiğini belirtti. Aktaş,"Gribal enfeksiyon nedeniyle okullar tatil edildi. Ben de rahatsız olmuştu ve 2 hafta hastanede yattım. Şimdi ise parkta arkadaşlarım ile birlikte oynuyorum" dedi.

Hakkari İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ise, pazartesi gününden itibaren tüm okullarda ve öğrenci taşıyan servislerde ikinci defa dezenfekte çalışmaları yapacaklarını belirtti.

HAKKARİ'DE ÇOCUKLAR PARKLARDA
HAKKARİ'DE ÇOCUKLAR PARKLARDA
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2009 Cuma 16:02:05
Güncelleme :14 Kasım 2009 Cumartesi 09:11:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?