4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari'de halk pazarı kuruldu

Hakkari Belediye Başkanlığı, işportacıların bayram öncesi satışlarını yapmaları için Altay Caddesi'ni halk pazarı olarak belirledi.


Şehir merkezindeki cadde ve sokaklarda satış yapan işportacıların, belediye tarafından belirlenen yer dışında satış yapmaları yasaklandı. Belediye Başkan Yardımcısı İsa Bor, bayram öncesinde seyyar satıcıların sadece Altay Caddesi'nde oluşturdukları halk pazarında satış yapmasını kararlaştırdıklarını belirtti.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların rahat bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlamak amacında olduklarını anlatan Bor, "Kaldırımları işgal eden seyyar satıcılar ve alışveriş yapan vatandaşlar için her yıl olduğu gibi bu yıl da aynı caddeyi trafiğe kapatarak pazar yeri olarak belirledik. Belirlediğimiz alanı trafiğe kapattığımız için esnaflarımız şimdiden satışlarını yapmaya başladılar" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 16:58:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abuzeyit ÇETİN IP: 212.175.151.xxx Tarih : 19.10.2007 13:40:50

Başkanımızın ve tüm Hakkarililerin geçmiş bayramını kutlayarak söze başlamak istiyorum.bana göre çok iyi bir uygulamaya gidilmiş,halkımızın içinde bulunduğu durumunu göz önünde tutarsak başkanımızın bu davranışını kutlamak gerek işallah ileriki zamanlar için daha iyi işler yaparak birazda olsa,halkımızın yüzünü güldürürsünüz tekrar Hakkari Belediyesi camiyasını tebrik ederim.Hakkari'ye kucak dolusu sevgiler KIBRIS'TAN:)