4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari'de hırsızlık olayları

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında yakalanan ve hırsızlık yaptıkları tespit edilen 3 kişinin tutuklandığı belirtildi. 

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, il merkezinde son zamanlarda hırsızlık olaylarına karşı yürütülen başarılı çalışmalar doğrultusunda bazı hırsızlık olaylarının aydınlatıldığını, 3 zanlının da yakalandığı belirtildi.
 
Açıklamada "Pehlivan Mahallesi Çevre Yolu Caddesi üzerinde bulunan müşteki Ş. Ç.'ye ait işyerinden bin 500 YTL değerinde kabloyu çalan A.Y., Ü.G. ve E.D. isimli şahıslar, Dağgöl Mahallesi Van Yolu Caddesi üzerinde EDAŞ İl Müdürlüğü'ne ait 500 YTL değerinde yer altı elektrik kablosunu çalan A.K. isimli şahıs, Medrese Mahallesi Van Yolu Caddesi üzerinde Türk Telekom İl Müdürlüğü'ne ait 800 YTL değerinde yer altı kablosunu çalan A.D. isimli şahıs ile Yüksekova ilçesi Kuruköy Caddesi üzerinde Türk Telekom'a ait yer altı telefon kablosunu çalan A.P., S.K. ve Ş.O. isimli şahıslar Emniyet Müdürlüğümüz görevlilerince yapılan çalışmalar sonucunda suçüstü yakalanmışlardır. Yakalanan şahısların tamamı Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edilmiş, bu şahıslardan A.P., S.K. ve Ş.O. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine konulmuş, diğer şahıslar ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmışlardır. Emniyet ve asayişin tesisi ve vatandaşlarımızın huzuru için bu ve benzeri çalışmalarımıza titizlikle devam edilecektir" denildi.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 14:17:25
Güncelleme :18 Kasım 2008 Salı 14:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?