2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkari'de içle suyu için seferberlik başladı

Dağgöl Mahallesi Emniyet Müdürlüğü binası yanında bulunan içme suyu şebekesinde meydana gelen arıza nedeniyle yaklaşık 1 aydan beri susuz kalan Keklikpınar, Biçer ve Medrese mahallelerine su verilemiyordu.

Vali Erdoğan Gürbüz’ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Devlet Su işleri (DSİ) ile Karayolları 114. Şube Şefliği yetkilileri Belediye Başkanlığı ekiplerine araç desteğinde bulunarak su problemini çözmeye çalıştıkları bildirildi. Önceki gün basın mensupları ile birlikte çalışma bölgesine giden Vali Erdoğan Gürbüz, Belediye Başkanı Metin Tekçe ile personelleri ziyaret ederek çalışmaları denetledi.

Su şebekelerinin kırıldığı bölgede çalışmalar hakkında bilgi alan Gürbüz, en kısa zamanda mahalle sakinlerini yeniden suya kavuşturacaklarını ifade etti. Yörede hizmet seferberliği başlattıklarını dile getiren Gürbüz, "Kurumlarımız belediye ye yardımcı olarak ortaklaşa hizmet veriyorlar. Huzur ve güven artımının pekiştiği limizde dış güçlere karşı dikkatli olmalıyız. Belediye Başkanı Metin Tekçe güzel işler yaparak hizmet vermeye çalışıyor. Kurumlarımız bir birleriyle uyum sağlayarak halka hizmet veriyorlar" dedi.

iha-hakkari
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 16:39:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?