4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari'de kar temizliği

Hakkari'de kar yağışının etkisini kaybetmesiyle birlikte çarşı içinde karla mücadele çalışması yapan belediye ekipleri, vatandaşları da uyararak kendilerine yardımcı olması çağrısında bulunuyor.

 
Yoğun kar yağışı etkisi altında kalan Hakkari'de cadde ve sokakların karlardan temizlenmesi için belediye karla mücadele ekibi çalışma başlattı. Belediye Başkanlığı gerek İlan ve Reklam Servisi'ndeki hoparlörlerle, gerekse zabıta aracı ile çarşı içindeki esnaf ve bina sahiplerini, çatı saçaklarında bulunan karları temizlemesi, araç sahiplerine ise cadde ve sokaklardaki araçlarını kaldırılması uyarısında bulundu. 

Altay Caddesi sakinlerinden Salih Kara ise, belediyenin kış aylarında başarılı çalıştığını, zamanında mahalle yolları başta olmak üzere cadde ve sokakları da kardan arındırdığını belirtti. Bir zamanlar cadde ve sokakların kullanılamaz halde olduğu gibi mahalle yollarının da günlerce kapalı olduğunu anlatan Kara, belediyenin zor kış şartlarında geceli gündüzlü çalışmalarına esnafın da yardımcı olması gerektiğini söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2007 Perşembe 13:51:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?