3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Hakkari'de kayak keyfi

Hakkari'nin Otluca köyündeki kayak tesisi, özellikle hafta sonları aralarında bayanların da bulunduğu vatandaşların akınına uğruyor.

Şehirden 6 kilometre uzaklıkta bulunan tesislere akın eden vatandaşlar, saatlerce ücretsiz kaymanın zevkini yaşıyorlar. Hafta sonu tatillerini Otluca Köyü Kayak Tesisi'nde geçirenler arasında bulunan Vali Yardımcıları Ali Hamza Pehlivan ile Abdullah Uygun da kaymaya çalıştılar. Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan 200 metrelik zirveden düşmeden aşağı inmesi alkışlarla karşılanırken, Vali Yardımcısı Abdullah Ucgun ise, vatandaşların yardımına rağmen düşmekten kurtulamadı. Zirveden büyük bir ustalıkla inmeyi başaran bazı bayanlar adeta ünlü kayakçılara taş çıkarttılar.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ, kayak sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını belirterek, büyük tesislerin açılması halinde Hakkari'deki kayak pistinin Uludağ'daki görüntüleri aratmayacağını belirtti.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2008 Pazartesi 16:11:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
onur cavusoğlu IP: 85.97.170.xxx Tarih : 23.12.2008 01:55:38

bravo tebrık ederım ınsallh yatırım yapılır uludaga nasıl turlar duzenlenıyosa hakkarıyede duzenlenmeli ve herkez doguyu görmeli..