2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkari'de KPSS formu sıkıntısı

Van'da, daha önce gönderilen formların tükenmesi üzerine, 2 bin adet daha Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) formunun dağıtımının başladığı bildirildi.
Hakkari Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tahir Yaşar, okullarına gönderilen 6 bin 500 KPSS formunun 2 hafta içerisinde tükenmesi nedeniyle form alamayan yüzlerce kişinin, kendilerine müraacat ettiklerini söyledi. ÖSYM'ye yaptıkları talep üzerine bugün, kendilerine 2 bin adet form gönderildiğini belirten Tahir Yaşar, vatandaşları bu sıkıntıdan kurtardıklarını belirtti. Yaşar, "Vatandaşlarımızın ihtiyacı karşılayacak kadar bize formu geldi. Formlarının yetmemesi halinde yeniden form isteyebileceğiz. Müracaatlar, önümüzdeki hafta cuma gününe kadar devam edecektir. Bu zaman zarfına kadar isteyen herkes gelip başvuruda bulunabilir" dedi.
Form alamayan vatandaşlar ise, günlerdir form almak için MYO gidip geldiklerini belirterek, yapılan talep üzerine ÖSYM tarafından yeni form gönderilmesi ile birlikte rahat bir nefes aldıklarını söylediler.
HAKKARİ - İHA
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2004 Pazar 16:53:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?