3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Hakkari'de patlama: 1 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir aparmanın önünde bilinmeyen bir sebeple patlama meydana geldi.

Patlamada 1 kişi hafif yaralanırken, çevredeki ev ve işyerlerinde maddi hasar oluştu.
Edinilen bilgiye göre patlama, saat 21.50 sıralarında Yüksekova ilçe merkezi Esentepe Mahallesi'nde bulunan Sarı Apartmanı önünde meydana geldi.

Sebebi bilinmeyen patlamada N.K. isimli bir bayan hafif yaralandı. Yaralı, Yüksekova Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlamada çevrede bulunan birçok ev ve işyerinin camları kırıldı. Patlamanın meydana geldiği bina altında bulunan işyerlerinde ise büyük çapta maddi hasar oluştu. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Patlamanın yaşandığı
bölgede geniş güvenlik önlemleri alan polis, ikinci bir patlama ihtimaline karşı uzun süre inceleme yapamadı. Öte yandan, patlamanın bomba sebebiyle gerçekleştiği iddia edildi.
Çevrede yapılan detaylı arama sonrasında olay yeri inceleme ekipleri tarafından patlamanın yaşandığı yerde inceleme başlatıldı. İlçe merkezinde ise güvenlik önlemleri arttırıldı.

..
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 23:30:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
heval brindar IP: 85.105.61.xxx Tarih : 31.07.2008 13:29:31

bakıyom iyi çocuklar yine iş başında bu sefer kim savunacak bu iyi çocukları yeter artık elinizi kürtlerin üstünden çekin baskılarla bir yere varamazsınız 'yeter artık'