2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkari'de tiyatro gösterisi sırasında salonu su bastı

Hakkari’de 4 genç, yazıp yönettikleri ’Cebimde Meteloglar’ isimli Türkçe ve Kürtçe oyunu dün gece sahnelediler. Oyun sahnelenirken salonu su bastı.
İl Kültür Müdürlüğü sinema salonunda sahnelenen oyunda, Bedrihan Ege, Necman Ertuş, Abdullah ve Hakan Bor isimli gençler, parasız hastaları muayene etmeyen bir doktor ile akıl hastası bir gencin hikayesini anlattılar. Bu arada amatör tiyatrocular oyunlarını sahneledikleri sırada sızan lağım suları salonu adeta gölete çevirdi. Oyunun havasına kapılan izleyiciler hiç bir şeyin farkında olmazken, salonun arka tarafında bulunan elektrik trafosu suyun içersinde kaldı.
Salon görevlisi Ekrem Yaruk, sızan suları dışarı çıkartmak için büyük çaba harcadı. Görevli Yaruk, suyun binanın arka tarafında bulunan kanaldan sızdığını belirterek, her defasında salonun gölete döndüğünü söyledi. Oyun sonunda sızan suyun farkına varan izleyiciler ve oyuncular tepkilerini dile getirerek ilde binlerce kişiye hizmet veren tek salonun onarımdan geçirilmesini istediler. Programa çok sayıda izleyici katılarak oyuncuları ayakta alkışladılar.
HAKKARİ - İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2004 Cumartesi 14:50:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?