4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari'de uyuşturcu vurgunu

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir ahırda yaptıkları aramada 9 kilo 264 gram uyuşturucu madde ile mühimmat ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan bir kişi sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakkari Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün yürüttüğü çalışmada, M.A isimli şahsın uyuşturucu madde kaçakçılığı yaptığı ve uyuşturucu maddeleri ikameti ile müştemilatında sakladığı tespit edildi. Bunun üzerine 23 Mart 2008 günü M.A. ve S.A. isimli şahıslara ait olan ev ve müştemilatında arama yapıldı. Kont ve Kontes isimli dedektör köpeklerin de katıldığı aramada, ahırdaki koyunların arasına saklanmış 9 kilo 214 gram toz esrar, 50 gram eroin ile 2 adet Kaleşnikof mermisi ele geçirildi.

Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan S.A., 'uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak' ile '6136 SKM' suçlarından işlem yapılmak üzere sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 18:47:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?