2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkarili, güne sporla başlıyor

Hakkari Türk Telekom Başmüdürü Mehmet Serhat Doğan önderliğinde toplanan Telekom çalışanları, sabahın erken saatlerinden itibaren Şehir Stadyumu’nda spor yapıyor. Daha önceleri yörede yaşanan olayların yanı sıra aileleri tarafından dışarı çıkmalarına izin verilmeyen bayanlar da stadyuma gelerek erkeklerle birlikte spor yapmaya başladı. Daha önce profesyonel futbol ligde mücadele veren Hakkarisporlu futbolcular da takımlarının ligden düşmesiyle birlikte boş kalan sahada memurlarla birlikte spor yapıyor.

Konuyla ilgili basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Türk Telekom Başmüdürü Mehmet Serhat Doğan, iktisat, pazarlama, malzeme, insan kaynakları, muhasebe ve teknik işletmede görevli memurların yanı sıra diğer personelleriyle birlikte düzenli olarak her sabah spor yaptıklarını söyledi. Doğan, yaklaşık 3 aydır başlamış oldukları spora kendilerinin teşvikleriyle vatandaşların da katıldığını belirterek, "Kentte herhangi bir sportif aktivite olmadığı için spor yapmaya kara verdik. Spor yapmamızla birlikte güne ve mesaiye daha dinç başlamış oluyoruz" şeklinde konuştu.

Telekom Pazarlama Müdürü İsa Aşkan ise, yaklaşık 3 aydan beri müdürleri ve diğer personellerle birlikte her gün sabah saat 05.30 ile 07.00 saatleri arasında statta spor yaptıklarını belirtti.

iha-hakkari
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2004 Çarşamba 12:26:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?