3
Mayıs
2024
Cuma
HAKKARİ

Hakkarili sporculara destek

Hakkari'deki masa tenisi sporcularına Tekirdağ'ın Lüleburgaz ilçesindeki İşadamları Derneği tarafından malzeme yardımı yapıldı.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan ve özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği masa tenisi sporunun gelişmesine Tekirdağ'ın Lüleburgaz ilçesinden yardım elli uzandı. Antrenör Sinan Mühürdaroğlu'nun girişimleri sonucu Lüleburgaz İşadamları Derneği tarafında 150 sporcunun yararlanması için çok sayıda ayakkabı, eşofman, şort, tişört, maç raketleri ve top gönderildi.

Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Masa Tenisi Antrenörü Sinan Mühürdaroğlu, Hakkari'de sportif faaliyetlerin hız kazandığını anlattı. Bu olumlu gelişmeye katkı sağlamak için yaptıkları girişimler sonucu Lüleburgaz İşadamları Derneği'ne üye Hasan Danış ve Özer Büyükkurt tarafından sporcularının yararlanması için çok kaliteli ve pahalı malzeme yardımında bulunulduğunu anlatan Mühürdaroğlu, "Gönderilen malzemeler elimize ulaştı. Kentte çocukların ve gençlerin yararlanmaları için sürdürülen spor faaliyetlerine Türkiye'nin bir ucundaki ilden Türkiye'nin diğer ucundaki Hakkari'ye yapılan yardım örnek teşkil ediyor. Daha önce sayın Valimiz Ayhan Nasuhbeyoğlu'nun yardımlarıyla sporcularımıza malzeme almıştık. Ayrıca valiliğimizin destekleri ile dışarıda maçlara katıldık. Biz kendi memleketimizde bulunan işadamları da spora destek versin onlarında yardımlarını bekliyoruz. Hakkari'de çok başarılı sporcularımız var. Değişik branşlarda sporcularımız milli takımlarda yer almaktadırlar. Lüleburgaz İşadamları Derneği'ne bütün sporcularım adına teşekkür ediyorum'' dedi.

Masa tenisi sporcuları ise gönderilen malzemeler ile daha rahat maçlara çıkacaklarını, bu nedenle mutlu olduklarını belirtiler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü salonunda çalışmalarına devam etmenin sevincini yaşadıklarını da anlatan sporcular, kendilerine sahip çıkarak malzeme desteğinde bulunan Lüleburgaz İşadamları Derneği'ne ise teşekkür ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2008 Pazartesi 17:49:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
eylem saklı IP: 212.175.112.xxx Tarih : 20.03.2008 14:22:23

sporcular çok büyük bir başarı göstermiş.tebrikler