2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkarililer Cebeci'yi bekliyor

Hakkari Valisi Muammer Türker, bir çobanla klip çekmek isteyen ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'nin izin alma konusunda kendilerine herhangi bir müracaatının olmadığını söyleyerek 'İzine gerek de yok" dedi.

Hakkari Valisi Muammer Türker, ünlü şarkıcı Hilal Cebeci'nin "Aşka küstüm kendini kutla" adlı şarkına Hakkari dağlarında bir çobanla klip çekmek istediği ve Hakkari Valiliği'nden izin beklediği yönünde medyada yer alan haberle ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Vali Muammer Türker, ünlü şarkıcının ilde çekmeyi düşündüğü kliple ilgili izin için kendisine herhangi bir müracaatın gelmediğini söyledi. Klip çekilmesi için herhangi bir izine gerek olmadığını belirten Vali Türker, "Yörede çekilmesi düşünülen kliple ilgili şuana kadar bana gelen bir müracaat yok. Ancak klip çekimi sırasında güvenliğinin sağlanması konusunda ilgili birimlerimize bir müracaat olmuşsa bilmiyorum. Bununla ilgili de bana bir şey gelmedi. Ünlü şarkıcı klip çekmek istiyorsa buyursun gelsin. Ayrıca randevu talebinde bulunup görüşmek istiyorsa kendisiyle de görüşürüz" dedi.

Hakkarili vatandaşlar ise, yörenin tanıtımına katkı sağlayacak olan klibin memleketlerinde çekilecek olmasından mutluluk duyduklarını belirtti. Klibini yörede çekmek isteyen ünlü şarkıcının yolunu gözlediklerini belirten vatandaşlar, şarkıcının biran önce gelmesini istediklerini belirttiler.

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 14:57:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?