4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari'ye prefabrik sağlık ocağı

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, köyde göç eden vatandaşların yoğunlukta olduğu Keklikpınar Mahallesi'ne tek katlı prefabrik sağlık ocağı yapılacağı müjdesini verdi.

İHA muhabirine açıklamada bulunan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, bir süre önce Bağlar Mahallesi'nde yapılan prefabrik sağlık ocağının bir benzerinin sağlık hizmetleri açısından büyük sıkıntılar yaşayan Keklikpınar Mahallesi'ne de yapılacağını söyledi.

Bina için yer tespit çalışmalarının yapıldığını anlatan Vali Nasuhbeyoğlu, "Bölgede meydana gelen terör olaylarından dolayı köylerinden göç eden aileler Keklikpınar Mahallesi'nde yoğunlukta bulunuyorlar. Soğuk kış günlerinden mahalleden hastaneye gelmek onlar için sıkıntılara neden oluyordu. Valilik olarak vatandaşlarımızı bu sıkıntıdan kurtarmak için sağlık ocağını ayaklarına kadar götüreceğiz. Prefabrik sağlık ocağının içinde her türlü tıbbi donanım bulundurulacaktır" dedi.

Mahalle sakinleri ise prefabrik de olsa sağlık ocağına kavuşmanın sevincini yaşadıklarını belirterek, yörede birbirinden güzel hizmetlerle adından söz ettiren Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu'na teşekkür ettiklerini söylediler.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2007 Cumartesi 16:00:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?