2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

Hakkari'ye Rus gelin

RUSYA'DAN HAKKARİ'YE GELİN

Rusya'nın tatil kenti Soçi'de açtığı mağazada görüp tanıştığı Zelina'yı memleketi Hakkari'nin Şemdinli ilçesine getiren Bülent İrçin, yöresel düğünle dünya evine girdi.

Bülent İrçin, Şemdinli'de Rus gelin Zelina ile hayatını birleştirdi. Tamamen yöresel geleneklere göre yapılan düğüne katılanlar, halaylar çekip saatlerce eğlendi.

Rusya'nın Soçi kentinde yaşarken müşteri olarak girdiği mağazada gönlünü Şemdinlili Bülent İrçin'e kaptıran İngilizce öğretmeni Rus gelin, hayatının en mutlu gününde olduğunu ifade ederek, "Bülent ile tanışmamız enteresan oldu. Günün birinde kendisine ait mağazada alışveriş yaparken tanıştık. Tanışmamız bizi bugüne getirdi. Bu benim Türkiye'ye ilk gelişim. Türkiye'de ilk defa Şemdinli'de kaldım. Şemdinli oldukça güzel. İnsanları da oldukça misafirperver. Gelmekten büyük mutluluk duyuyorum. Her şey çok güzel. Örf ve adetleri çok güzel. Her şey beklentimin dışında gelişti ama bu şekilde olması beni çok mutlu etti. Herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Damat Bülent İrçin, bir süre önce Rusya'ya yerleşip Soçi kentinde mağaza açtığını anlatarak, "İki yıllık bir beraberliğimiz oldu. Şimdi buradayız. Bu bizim en mutlu günümüz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz" diye konuştu.

RUSYA'DAN HAKKARİ'YE GELİN
RUSYA'DAN HAKKARİ'YE GELİN
İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2009 Pazartesi 16:24:03
Güncelleme :2 Kasım 2009 Pazartesi 17:57:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?