4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Hakkari'ye yeni doktor atamaları

Sağlık Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı bu kez Hakkari'nin doktor sıkıntısını dikkate alarak Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne 6 diş hekimi atadığı bildirildi. 

Sağlık Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı internet sitesinde, 2008 yılı 4/B Sözleşmeli Personel Alımı kapsamında Hakkari'ye yeni diş hekimi atadığı duyuruldu. Hakkari Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne atanan 6 diş hekiminin ne zaman göreve başlayacakları hakkında detaylı bilgi kesinlik kazanmazken, vatandaşlar ise diş hekimlerinin biran önce gelip göreve başlamasını bekliyorlar. 

İlde tam donanımlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi bulunmasına rağmen diş hekimi sıkıntısı yaşandığını belirten Ali Müezinoğlu isimli vatandaş, doktor atamalarının kendilerini sevindirdiğini belirterek, sıkıntı büyümeden doktorların biran önce gelip görevlerine başlamasını istediler. 

İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ise, söz konusu merkezde 4 doktorun görev yaptığını, bu doktorlarında yetersiz kaldığını belirterek, yeni atanan 6 diş hekiminin göreve başlamasıyla birlikte sıkıntının giderileceğini ifade ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 4 Kasım 2008 Salı 13:41:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?