4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Halepçe katliamı'nın 23. yıldönümü

HALEPÇE KATLİAMI'NIN 23. YIL DÖNÜMÜ

Hakkari Demokrasi Platformu, Halepçe Katliamı'nın 23. yıl dönümü nedeniyle yapacakları etkinliklere davet ettiği esnafa, iş yerlerinin camlarına asmaları için hazırlanan ''Halepçe Katliamını Unutmadık'' yazılı broşürler dağıttı.

42 Sivil toplum örgütünden oluşan Hakkari Demokrasi Platformu üyeleri, sabah saatlerinde Bulvar caddesi üzerinde bulunan Belediye Başkanlığı önünde toplandı. Burada bir araya gelen üyeler gruplara dağılarak, Halepçe Katliamı ile ilgili bugün saat 13.00'te Bulvar Caddesi üzerindeki Belediye Başkanlığı önünde yapacakları yürüyüş ve basın açıklamasına katılım sağlanması için esnaflara dolaştı. Üyeler, yapacakları yürüyüş ve basın açıklamasına katılarak kendilerine destek vermesini istedikleri esnafa iş

yerlerinin camlarına asmaları için hazırladıkları ''Halepçe Katliamını Unutmadık'' yazılı broşürler dağıttı. Esnaf ise kendilerine verilen broşürleri iş yerlerinin camlarına astı. Hakkari Demokrasi Platformu üyelerinin esnafa bin adet broşür dağıttığı belirtildi.

Öte yandan ise Demokrasi Platformu üyelerinin yoldan gelip geçen vatandaşların görebilmesi için Bulvar Caddesi üzerinde ayakkabı boyacılığı yapan gencin boya sandığına da broşür yapıştırması dikkat çekti.

HALEPÇE KATLİAMI'NIN 23. YIL DÖNÜMÜ
HALEPÇE KATLİAMI'NIN 23. YIL DÖNÜMÜ
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2011 Çarşamba 12:17:00
Güncelleme :16 Mart 2011 Çarşamba 13:38:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?