4
Mayıs
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Halka gönülü sağlık hizmeti

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, yöreye gönüllü olarak gelen ve 10 gün boyunca vatandaşları sağlık taramasından geçirecek olan Konya Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı (ABD) Başkanı Prof. Dr. Hasan Gök'ü makamında kabul etti.

Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. İdris Ethemoğlu ve Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Avni Ziyan ile birlikte kendisini ziyaret eden Prof. Dr. Hasan Gök ile bir süre sohbet ederek içinde yöreye ait ters lale çiçeği maketi bulunan bir plaket hediye etti.

Konuyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Ayhan Nasuhbeyoğlu, Hakkari'ye gönüllü olarak gelen Prof. Dr. Hasan Gök'ün 30 Mayıs 2008 tarihine kadar Devlet Hastanesi'nde kardiyoloji hastalarını sağlık taramasından geçirerek muayene edeceğini belirtti. Bugünden itibaren hastanede muayene yapmaya başlayan Prof. Dr. Hasan Gök'ün 22 Mayıs 2008 tarihinde saat 17:00'de Kültür Merkezi Salonu'nda doktorlara yönelik 'Hiper Tansiyona Güncel Yaklaşımlar ve Hiper Tansiyonda Kalp Korunması' konulu bir konferans vereceğini belirten Vali Nasuhbeyoğlu şöyle konuştu:

"Doktorumuz 23 Mayıs 2008 tarihinde saat 14:00'de de yine aynı yerde vatandaşlara yönelik 'Kalbimizi Nasıl Koruyabiliriz' konulu bir konferans verecek. Bu konferansa tüm halkımız davetlidir. İlimize gönüllü olarak gelerek sağlık alanında halkımıza hizmet vermeye başlayan Prof. Dr. Hasan Gök'e teşekkür ediyorum."

.
Yayın Tarihi : 21 Mayıs 2008 Çarşamba 14:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?