27
Temmuz
2024
Cumartesi
HAKKARİ

Heyecanlı bekleyiş

Hakkarili çocuklar, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bahçesinde bulunan havuzun açılmasını bekliyor. Havaların ısınmasıyla birlikte halen havuzun açılmadığını belirten Cihan Çelik ve Fazıl Bor isimli çocuklar, serinlemek için kanalizasyon atıklarının atıldığı Katremas Deresi’ne yüzdüklerini belirtti.

Bir çok ilde havuzların açılmasına rağmen Hakkari’de açılmamasına bir anlam veremediklerini söyleyen çocuklar, yetkililerin biran önce havuzu hizmete sokmasını istedi. Çocuklar, "Yetkililerle görüştüğümüzde havuz bugün yarın açılacak deniliyor. Ancak her gün gelip kapıda kalıyoruz. İlimizde sadece 2 bölümlü havuz bulunmaktadır. Bir tanesini çocuklar kullanıyor, diğerini ise protokol kullanıyor. Başka havuz olmadığı için bir çok arkadaşımız mikroplu dere yataklarında serinlemek zorunda kalıyor" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ ise batıya oranla Hakkari’de halen havaların tam olarak ısınmadığını belirterek, bir taraftan sıcak diğer taraftan soğuk havaların çocukları hasta edebileceği nedeniyle havuz sezonunu başlatmadıklarını söyledi. Havuzun açılması için tüm hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Akdağ, önümüzdeki hafta içersinde havuzu hizmete sokacakları müjdesini verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2005 Salı 16:07:51
Güncelleme :1 Temmuz 2005 Cuma 14:10:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?