2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

İki aile birbirine girdi!

ŞEMDİNLİ'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde evlerini sel sularından korumaya çalışan iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 65 yaşındaki yaşlı kadın hayatını kaybetti, oğlu ve torunu da yaralandı.

Olay, ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Tütünlü köyünde dün gece saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Aşırı yağış sonucu evini sel sularına karşı korumaya çalışan Nazil Yıldız ile komşusu Azizhan A. arasında, sel sularının hangi yöne akıtılacağı konusunda tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede çevredeki yakınlarının da karışması ile silahlı, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Olayda 65 yaşındaki Hec Yıldız ile 35 yaşındaki oğlu Muhacir ve 15 yaşındaki torunu Nazil Yıldız kurşunlara hedef oldu. Hec Yıldız olay yerinde hayatın kaybederken, baba Muhacir ile oğlu Nazil Yıldız yaralandı.

Yaralılar özel araçlarla Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma köyde geniş güvenlik önlemleri aldı. Olayda hayatını kaybeden 65 yaşındaki Hec Yıldız'ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Şemdinli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kavgada silah kullanan kişinin yakalanması için de geniş çaplı araştırma başlatıldı.

ŞEMDİNLİ'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
ŞEMDİNLİ'DE SİLAHLI KAVGA: 1 ÖLÜ, 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Kasım 2009 Salı 10:51:00
Güncelleme :3 Kasım 2009 Salı 12:12:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?