2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

İlköğretim okulları arası yarışma

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki ilköğretim okulları arasında düzenlenen bilgi yarışmasında Atatürk İlköğretim Okulu birinci oldu.


Çukurca Şehit Bilal Soybilginç Merkez Yatılı Bölge Okulu çok amaçlı salonunda düzenlenen yarışmaya 6 okul takımı katıldı. Yarışmada, öğrencilere genel kültür, matematik, fen bilimleri ve Türkçe olmak üzere 4 ayrı kategoride 40 soru soruldu.

Yarışmayı İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi, Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak, Şube Müdürü Meryem Çiftçi, Halk Eğitim Müdürü Hamza Kaya, Halk Eğitim Başmüdür Yardımcısı Rojda Parlak, okul müdürleri ile çok sayıda öğrenci izledi. yarışmada, 36 soruyu doğru yanıtlayan Atatürk İlk Öğretim Okulu birinci oldu. Yarışma sonunda kaymakam ve beraberindekiler öğrencileri tek tek kutlayarak başarıların devamını dilediler.
 

İha
Yayın Tarihi : 18 Mayıs 2009 Pazartesi 14:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
salih kaluç IP: 78.163.108.xxx Tarih : 18.05.2009 23:11:59

Bu yavrularımızın anadolunun en ücra köşesindeki bu başarılarını kutlamamak yöre insanımıza büyük haksızlık olur.Hepsini yürekten kutlar başarılarının devamını dilerim. Yarışmacı öğrencilerin bir tanesinin de büyükbabası olmak ayrıca beni gururlandırıp onurlandırdı.