27
Temmuz
2024
Cumartesi
HAKKARİ

İnsanlar yardım Kızılay araç bekliyor

Kızılay Derneği Hakkari Şubesi Başkanı Fadıl Alçiçek, deprem bölgesinde bir araca ihtiyaçları olduğunu söyledi. Alçiçek, "Biz ise bu insanlara aracımız olmadığı için zamanında ulaşamıyoruz. Bu nedenden dolayı halk bize tepki gösteriyor" dedi. 

Derneğin 44 yıldır Hakkari’de hizmet verdiğini anlatan Alçiçek, Kızılay Genel Merkezi’nin yaşanan depreme rağmen kendilerine araç vermemesinden yakınarak, "Çadır kentlerde kalan ailelerin ihtiyaçlarını karşılamak için bazen yaya bazen de Valiliğin araçları ile gelip gitmek zorunda kalıyoruz. Hakkari’de insanlar halen depremin korkusunu yaşıyor. Biz ise bu insanlara aracımız olmadığı için zamanında ulaşamıyoruz. Bu nedenden dolayı halk bize tepki gösteriyor. Kızılay Genel Merkezi’nden isteğimiz Hakkari Kızılay Derneği’ne bir aracın gönderilmesidir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2005 Çarşamba 13:47:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir berkant IP: 88.226.1.xxx Tarih : 3.07.2007 00:47:42
hakkariyi bir çok kurum unutmuş kızılay unutmuşsa ne olacak.hakkaride herkes aç sahibleri sadece seçimden seçime gelip bizlere makarna dağıtıyorlar bence bu koltuk sevdalıları bundan sonra gelip oy istesin.kızılayın şimdiye kadar bir bilgisayarı bile yok bırakın arabayı kan merkezini sağlık ocğını hastanesini hakkari halkı açtır ama vatan severdir maddiyatta kızılaya destek vermese bile kanını bağışlar dızılay derneğine.burdan tüm siyasetçilere sesleniyorum hakkariyi seçimden seçime hatırlamayın.hakkarimize kan merkezi ve kızılay himetine verilecek araçlar istiyoruz SAYGILARIMLA