2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

İnternet kesilince mağdur oldular

Hakkari Türk Telekom İl Müdürlüğü tarafından borcu olduğu gerekçesiyle Valilik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığı'nın internet bağlantısı kesilince onlarca vatandaşlar mağdur oldu.


İşlemlerini yapmak üzere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı'na başvuran vatandaşlar, kesilen internet bağlantısının kurbanı oldu, işlemlerini yapamadan geri dönmek zorunda kaldı. SYDV Başkanlığı yetkilileri internet bağlantısı ücretini her ay düzenli ödenmelerine rağmen kurumlarının internet bağlantısının kesildiğini belirttiler. Yetkililer, ocak ayına ait internet faturasını dahi ödediklerini, ancak bağlantılarının Telekom Müdürlüğü'nce kesildiğine belirttiler.


İşlemlerini yapamadan geri dönmek zorunda kalan vatandaşlardan Adnan Kahraman ile Ekrem Aksu da, SYDV Başkanlığı gibi bir kurumun internet bağlantısının kesilmemesi gerektiğine belirten vatandaşlar, "Buraya günde onlarca kişi başvuruyor. İnternet bağlantısı olmadığı için bugün çok sayıda kişi mağdur oldu ve işlemlerini yapamadan geri dönmek zorunda kaldılar" dedi.
Türk Telekom İl Müdürlüğü yetkilileri ise, SYDV Başkanlığı'nın internet bağlantısının borcundan dolayı kesildiğini belirterek, faturanın ödenmesiyle birlikte kuruma yeniden iletişim verilerek bağlantılarının sağlandığını iddia ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 19:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?