2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

İş merkezinde korkutan patlama!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir iş merkezinde meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan Evren İş Merkezi'ne bırakılan patlayıcı madde, büyük bir gürültü ile infilak etti. Olayda, çevrede bulunan Harun Batmaz, Muhittin Çiftçi ve Erkan Çiftçi isimli vatandaşlar yaralandı. Yaralılar, Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olduğu belirtilen Harun Batmaz'in Van'a sevk edildiği belirtildi.

Patlamada yaralanan Muhittin Çiftçi ile Erkan Çiftçi'nin isimli vatandaşların ise Van nüfusuna kayıtlı olduğu, Harun Batmaz'ın ise Yüksekova nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen polis ekipleri, geniş güvenlik önlemleri alındı.

VALİ TÜRKER: "PATLAYICININ CİNSİ ARAŞTIRILIYOR"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Hakkari Valisi Muammer Türker, "Patlama yaklaşık 1 saat önce meydana geldi. İşyeri o saatlerde kapalı idi. İş merkezi önüne bırakılan bir patlayıcı, büyük bir gürültü ile patladı. Oradan geçen 3 vatandaşımız hafif şekilde yaralandı. Yüzüne cam kırıkları isabet eden bir vatandaş ise Van'a sevk edildi. Patlayıcının cinsi ise araştırılıyor" dedi

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2009 Perşembe 08:57:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?