2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

İşte Hakkarili kayakçılar

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu ve değişik kategorilerde 31 sporcunun yarıştığı 'Alp Disiplini' kayak yarışması il birinciliği sonuçlandı.

Sabah saatlerinde şehirden 6 kilometre uzaklıkta bulunan Otluca Köyü'ndeki Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kayak tesislerinde yapılan yarışmayı Hakkari Valisi Muammer Türker, Vali yardımcıları Abdullan Uçgun, Yılmaz Kurt, Abdulkadir Duran ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ' da izledi. Yapılan yarışmaya 4 değişik dalda yaklaşık 31 sporcu katıldı.

Yarışma sonunda genç erkeklerde Arafat Tekçe, Roşhat Keskin, Roşhat Gezer, çocuk 1-2'de Cem Özer, Benav Noran, Dindar Akdağ, minik erkeklerden Cumhur Keskin, Ğemgin Sevinç, Zana Gezer, bayanlar da ise, Koçer Akdağ, Büşra Yılmaz, Miran Akdağ dereceye giren isimler oldu.

Dereceye giren kayakçılara, Vali Muammer Türker, vali yardımcıları ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Hakkari Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ, kayak sporunun gelişmesine emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Vali Muammer Türker ise, kayak yarışmasında dereceye giren sporculara teşekkür ederek, kayak sporunun tüm kesimlere sevindirilmesi gerektiğini söyledi. Yapılan yarışmada sporcu ailelerini de görmek istediğini ve çocuklarına moral vermesi gerektiğini anlatan Türker, tesislerde bazı eksikliklerin bulunduğu bu eksikliklerin giderilmesi için ellerinde geleni yapacaklarını söyledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ise, Alp Disiplin kayak yarışması il birinciliğinde dereceye giren sporcuların 16 Ocak'ta Erzurum'da yapılacak olan bölge yarışmalarını katılacağını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2009 Pazar 15:29:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?