2
Mayıs
2024
Perşembe
HAKKARİ

İşte o kahraman polis

Hakkari'de çıkan kavgada bir kişinin üstüne atlayarak elindeki pompalı tüfeği alan polis, çok sayıda kişinin hayatını kurtardı.


Önceki gün akşam şehrin en işlek caddelerinden bir tanesi olan Bulvar Caddesi üzerinde iki gurup arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Bu sırada, Emniyet Müdürlüğü Asayış Şubesi'nde görevli polis memuru Serkan Altan, alkolü olduğu belirtilen ve elindeki pompalı tüfekle kavga ettiği şahıslara ateş açmak isteyen şahsı farkeden üzerine atlayıp silahın ateşlenmesini önledi.

O sırada silahın ateş alması halinde ise cadde de bulunan bir çok kişinin yaralanabileceği belirtildi.
Hakkari'de çıkan olayda birçok kişinin hayatını kurtaran ve ilde günün konusu olan işte o kahraman polis memurunun fotoğrafını İHA ekibi ele geçirdi. Olayı gören bazı vatandaşlar, akşam saatlerinde meydana gelen olayın şoku içersinde olduklarını belirterek "Polis memuru o sırada saldırganın elinde silahı almamış olsaydı hem kavgaya karışanlar ve hem de yolda geçenler arasında hayatlarını kaybedenler ve yaralananlar olabilirdi. Saldırgan tam ateş açacağı sırada polis üzerine atlayarak silahını aldı. Silahın ateşlenmesi halinde ise bir facia ortaya çıkabilirdi" şeklinde konuştular.

İha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 16:14:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?